Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Just do what you want to do...

"Every time you say 'I must do something' it takes an incredible amount of energy. Far more than physically doing it". Antonio Almeida


Photography: Fenia Labropoulou
Make up: Mary Karahaliou
Model: Yamila Morales


"Κομψές βλεφαρίδες" 

Αγαπητές φίλες! 
Για να έχετε ένα εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο μάσκαρα: μια περισσότερο ενισχυμένη για τις βλεφαρίδες στο επάνω βλέφαρο και μια πιο απλή για εκείνες του κάτω βλεφάρου. Η πιο ενισχυμένη θα δώσει στις βλεφαρίδες σας περισσότερο όγκο, μήκος και "διάσταση" όπως επίσης και χρώμα-ένταση! Περάστε προσεκτικά το βουρτσάκι από τη ρίζα των βλεφαρίδων προς τα έξω-επάνω για να έχετε ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Ανάλογα με την ένταση που θέλετε να δώσετε περάστε περισσότερο από 2-3 φορές διαδοχικά, αλλά χωρίς να αφήσετε μεγάλο κενό χρόνου για να μην ξεραθεί το πρώτο στρώμα και δεν μπορέσετε να προσθέσετε τα υπόλοιπα. Βοηθάει επίσης εάν "κινήσετε" το βουρτσάκι σας αριστερά-δεξιά επάνω στις βλεφαρίδες σας. Για τις κάτω βλεφαρίδες τώρα χρησιμοποιήστε την πιο απλή-καθημερινή μάσκαρα που έχετε κατά τον ίδιο τρόπο από τις ρίζες προς τα κάτω και αριστερά-δεξιά. Δώστε τον όγκο που επιθυμείτε ανάλογα με την εμφάνιση που θέλετε να κάνετε. 
Χρήσιμο tip: Εάν κάνετε κατά λάθος κάποιο λεκέ στην επιδερμίδα... καταρχήν μην "πανικοβληθείτε". η διόρθωση είναι πολύ απλή... αφήνετε τη μάσκαρα λίγο ώστε να ξεραθεί και την αφαιρείτε πολύ απλά με μπατονέτα. Μην την ακουμπήσετε αμέσως γιατί πολύ απλά θα απλώσει. Καλή επιτυχία! 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου