Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Τα Φρύδια μας "Αγκαλιάζουν" τα Mάτια μας!

Αγαπημένοι φίλοι και φίλες!
Καλησπέρα και καλό μήνα! 
Σήμερα θα μιλήσουμε για τα φρύδια... 
Γνωρίζουμε όλοι ότι τα καλοσχηματισμένα φρύδια πλαισιώνουν εξαιρετικά τα μάτια μας. Για αυτό καλό είναι να μην τα παραμελούμε, να τα φροντίζουμε και να τα περιποιούμαστε και φυσικά να μην τα ξεχνάμε στο μακιγιάζ μας, εκτός εάν είναι αρκετά σκούρα και πολύ "γραμμένα" από τη φύση τους. 
Αν και τελευταία παρατηρώ σε πολλά νεαρά κορίτσια φρυδάκια αρκετά φυσικά, δηλαδή μεγάλα σε πάχος και μήκος και μάλιστα σε πολλές κοπέλες ταιριάζει το στυλ αυτό, γενικά είναι καλό να "κρατάμε" τα φρύδια μας σε ένα καλό σχήμα ώστε να αναδεικνύονται τα μάτια μας
Τα φρύδια μας λοιπόν μπορούμε να τα μετρήσουμε, να τα "κουρέψουμε", να τα καθαρίσουμε και  φυσικά να τα τονίσουμε σε ένα πολύ ωραίο τόξο. 
* Καταρχήν ελάτε λίγο να "κουρέψουμε" τα φρυδάκια: Χτενίστε πολύ καλά το φρύδι σας προς τα πάνω στο εσωτερικό του κομμάτι, δηλαδή αυτό που βρίσκεται από το κόκαλο του ματιού προς το μέσο του μετώπου, χρησιμοποιήστε για "χάρακα" το δείκτη σας εάν το φρύδι σας είναι ατίθασο και "κουρέψτε" με καμπυλωτό ψαλιδάκι (η καμπύλη να αγκαλιάζει το φρύδι και όχι αντίστροφα) ό,τι περισσεύει, για να επιτύχετε έτσι μια όμορφη ανοδική πορεία του φρυδιού με τελείωμα προς το κόκαλο του ματιού. Κάντε το ίδιο με το δεύτερο μέρος του φρυδιού σας από το κόκαλο προς το τελείωμα χτενίζοντας αυστηρά προς τα κάτω και με την ίδια διαδικασία "κουρέψτε" ό,τι περισσεύει από κάτω. 
ΠΡΟΣΟΧΗ: Κουρεύουμε ελάχιστα, τύπου 1 ή 1,5 χιλιοστού για να έχουμε αρμονία! Μην υπερβάλλετε σε καμία περίπτωση!

* Στη συνέχεια, πάρτε ένα λεπτόπινελάκι σας  και: τοποθετήστε το κάθετα στο πρόσωπό σας από το μία πλευρά της μύτης σας προς το πάνω για να ακουμπήσει το φρύδι σας. Όσες τριχούλες είναι κάτω από το πινέλο χρειάζεται να καθαριστούν. 
Photography: Fenia Labropoulou 
Model: Renata @ VN
Make up: Mary Karahaliou 
Styling: Vicky Petrakou 
Accessories and jewllery: Jessica Anne Rachel Josafat 
Κάντε το ίδιο κρατώντας το πινέλο σας κάθετα στο πρόσωπο από το μάγουλο προς τα πάνω με μέτρο την κόρη του ματιού σας και θα βρείτε το σημείο από το οποίο θα ξεκινήσετε να βγάζετε τις τριχούλες από την κάτω μεριά του φρυδιού, μετακινήστε ελαφρά τα πινέλο σας λίγο πιο έξω για να ακουμπήσετε το κόκαλο του φρυδιού και εκεί θα είναι το τελείωμά σας ανεβαίνοντας προς τη γωνία του φρυδιού. Τέλος, μετρήστε με το πινέλο σας από τη μύτη μέχρι την εξωτερική γωνία του ματιού σας και έτσι θα εντοπίσετε το τελείωμα του φρυδιού σας. Για να διευκολυνθείτε, μετρώντας κάντε σημαδάκια με λευκό μολύβι για να ξέρετε πού θα "πατήσετε" βγάζοντας το φρύδι σας.


Photography: Fenia Labropoulou 
Make up: Mary Karahaliou 
Hair: Nicolas Balialios 
Concept, clothes: Celebrity Skin
Model: Fiona Halpin 
Location: Praktoreio Mod On

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εάν έχετε ένα όμορφο καλοσχηματισμένο φρύδι ακολουθήστε τη φυσική του γραμμή και μην το παρακάνετε... 


Photography: Fenia Labropoulou 
Make up: Mary Karahaliou 
Model: Yamila Morales 

Για το μακιγιάζ σας τώρα: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, μολύβι φρυδιών σε γκρι σαντρέ απόχρωση, ταιριάζει στις περισσότερες κυρίες από ανοιχτές καστανές έως ξανθές και σκουρότερο μολύβι ή σκιά π.χ. καφέ μόκας για τις πιο μελαχρινές κυρίες. Για τις μελαχρινές κυρίες επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και λίγη σκούρα δαμασκηνί σκιά για να "ζεστάνετε" τα φρύδια σας. Προσέχουμε πάντα την ποσότητα και τοποθετούμε με λοξό πινελάκι! 
Για όποιες απορίες έχετε ή ό,τι άλλο χρειαστείτε, στη διάθεσή σας στο mail μου, marykarahaliou@gmail.com 

Καλή επιτυχία! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου